Đầu Dobanzi Banci

bởi Iulian trên 10 tháng mười năm 2008

Acest đầu este realizat pe baza informatiilor de pe trang web urile bancilor hạng Romania hạng perioada 6 octombrie 2008-10 octombrie 2008 si se bazeaza pe dobanda programelor de economisire persoane fizice la trei Luni.
Pentru một intelege mai Bine serviciul chăm sóc tắc se realizeaza intermedierea banilor (khách hàng - BANCA), rezultand dobanda (profitul), mentionez mai jos explicatiile pentru ceea ce inseamna certificat de depozit si depozit la termen .

Depozitul la termen este un produs de economisire truyền thống, ofera chăm sóc posibilitatea de một plasa o Suma de bani (lei following Valuta) pe o perioada prestabilita. Cele mai frecvente termene sunt 1, 3, 6 si 12 Luni, theo tỷ lệ dobanzii crescand trong functie de marimea perioadei.
Pentru một Avea un depozit la termen , este necesara deschiderea unui tiếp curent , chăm sóc ofera, ca avantaje, adaptabilitatea la cerintele clientului. De regula, produsul beneficiaza de garantia Fondului de Garantare một Depozitelor trong Sistemul Bancar.

"Fondul garantează depozitele deţinute de rezidenţi si nerezidenţi, inclusiv dobânda datorată, trong lei Sáu Valuta convertibilă. Chăm sóc ở trong cazul pentru o instituţie de tín dụng sa deschis procedura falimentului, Fondul plăteşte compensaţii deponenţilor garantaţi ai acelei instituţii trong limita plafonului de garantare, indiferent de Moneda de constituire một depozitului ori de numărul depozitelor. "
sursa: FONDUL DE GARANTARE Một DEPOZITELOR TRÊN SISTEMUL BANCAR

Certificatele de depozit reprezinta titluri de creanta negociabile, Purse'TM la dispozitia clientilor, persoane fizice following juridice la o valoare prestabilita, pe o perioada de timp determinata, chăm sóc pe BANCA le rascumpara trong conditiile de dobanda convenite.
Certificatele de depozit sunt emise pentru sumele depozitate de catre o persoana fizica following juridica, pe termen anumit un, chăm sóc pentru BANCA bonifica o dobanda fixa, pana neschimbata chăm sóc la scadenta si se la calculeaza valoarea nominala một acestora.

Pe locul tôi clasat Depozitul Bắt đầu de la Ngân hàng cuối . Depozitul BẮT ĐẦU se adreseaza persoanelor fizice rezidente si nerezidente. Suma cực tiểu pentru constituirea unui depozit este 500 RON. Pentru acest tip de depozit Suma cực đại acceptata la constituire este de 300,000.00 EUR, trong echivalent Lei. Veniturile din dobanzi se impoziteaza phù hợp prevederilor lí. Tùy chọn, la constituirea depozitului START, se thẻ un ofera de tín dụng American Express (trong conditiile trong chăm sóc clientul se incadreaza trong politica de creditare một Bancpost), đơn vị phân loại cu de emitere một cardului si comision anual pe primele 6 Luni "không".
Ca dezavantaje se nồi urmari: Comision de administrare tiếp activ curent: 1,5 RON / luna / cont, Comision de administrare tiếp inactiv curent (fara miscare timp de giọt o luna calendaristica) si tiếp «không hoạt động» (Dupa 12 Luni conturile «không hoạt động »Devin« không hoạt động »): tối đa. 10 RON / luna, Comision de retragere numerar pentru RON de 0,20% daca retragerea banilor se la gương mặt ATM si 0,50% din Suma retrasa, giọt dar 2 RON daca retragerea banilor se la casier mặt.

Pe locul II se claseaza> Certificatul de Depozit cu Cupoane Lansat de Alpha Bank , cu o dobanda de 12% si cu de posibilitatea một ajunge la o dobanda de 12,50% pentru studenti si pensionari.

Sinh viên reprezinta persoana fizica rezidenta / nerezidenta, cu varsta de câu châm ngôn 24 chăm sóc ani urmeaza cursurile de zi / seral / la distanta ale Unei universitati following institutii de invatamant cao si prezinta Bancii carnetul / adeverinta de stampilat sinh viên (a) pentru anul trong curs.
Pensionar reprezinta persoana fizica rezidenta following nerezidenta, chăm sóc một iesit din activitatea profesionala pentru limita de varsta, pentru invaliditate following Alte cauze si prezinta Bancii ultimul vuốt de pensie trong COPIE following ban đầu.
Plata dobanzii se la đối mặt với scadenta pentru fiecare dintre cupoanele alese.

Certificatul de depozit cu cupoane ITI ofera mai multe avantaje:
• combini Suma de bani pe chăm sóc o ai disponibila, chính xác asa kiêm doresti, trong cupoanele valorice ale certificatului;
• dispui de lichiditati trong situatii neprevazute, putand rascumpara inainte de termen oricate si oricare dintre cupoane, pentru acestea dobanda de tiếp curent fiind bonificata; pentru toate celelalte incasezi dobanda la termenul certificatului;
• rascumperi cupoanele nhanh la oricare dintre sucursalele ALPHA BANK Romania;
• beneficiezi de castiguri foarte din sigure si atractive dobanzile mari, valabile pe toata perioada pentru quan tâm au fost emise certificatele;
• primesti banii rascumparati trong Valuta pe chăm sóc o doresti, chiar daca aceasta difera de Valuta certificatelor.
Fiecare certificat este EMIS pentru o singura Valuta si contine un numar de 16 cupoane valorice, Cate 4 pentru fiecare din Cele 4 valorice niveluri.

Pe locul III se gaseste Depozitul la Termen de la Banca Romaneasca cu o dobanda de 11,50%. Suma cực tiểu pentru constituirea unui astfel de la depozit termen este de 500 RON.
Avantaje: NU se percepe comision trong ziua scadentei!
Dezavantaje: Comision din Suma restituita: inainte si Dupa scadenta, 0,5% (0,5 giọt LEI)
Mentiune au obtinut:
- Depozitul sao de la Piraeus Ngân hàng cu Dobânda fixa pe perioada depozitului si Comision không pentru constituirea / lichidarea depozitului following de retragere numerar la scadenta
- Depozitul cu dobânda variabilă cu plata dobânzii la scadenţă de la Thiên Bình Ngân hàng , dobanda 11,25% 11,50% si pentru pensionari
- Depozitul la termen cu dobanda fixa de la MKB Romexterra Ngân hàng cu 11% tiêu chuẩn dobanda si 12% dobanda pentru pensionari si studenti
- Depozitul la termen cu dobanda fixa de la Banca Carpatica cu dobanda de 11%
- Depozitul la termen cu dobanda fixa de la Rumani Ngân hàng Quốc tế cu dobanda de 11%

Premii Speciale se Acord pentru serviciile financiare prestate de Romexterra Ngân hàng , mai chính xác Depozitul la termen pe 4 Luni cu dobinda fixa de 12,12% pe một si comision de deschidere tiếp "không" (cộng với la deschiderea depozitului clientii primesc gratuit serviciul ngân hàng điện tử TerraBanking iar la maturitatea depozitului nồi Primi un cu thẻ tín dụng de de emitere đơn vị phân loại "không")
si Banca Transilvania pentru depozitul la 111 Zile si dobanda 12% (avantaje: nu se percepe đơn vị phân loại de penalizare pentru desfiintarea depozitului inainte de scadenta; pentru depozitele constituite de catre clientii sai, BANCA retine si vireaza la Bugetul de Stat impozitul pe dobanda)

Dobanda placuta!

trackbacks } {2} trackback

Đầu Dobanzi Conturi de Economii | Iulian Baciu
11.13.08 at 8:51 am
BANCILE COMERCIALE (DE DEPOZIT) SI ROLUL LOR TRÊN SISTEMUL BANCAR | Referate
12.05.08 at 4:01 am

comments… read them below or add one } {22 ý kiến ... đọc chúng dưới đây hoặc thêm một }

Hangu 10.21.08 at 10:20 am

Va Rog mult sa-mi Dati un sfat.Detin Suma de 80.000 RON si như vrea sa o depun la o banca.La ce BANCA ma sfatuiti sa depun banii, cụ pe ce termen si mai ale ce de economisire sa aleg.Va Rog mult de tot sa imi Dati un SFAT. Cu multumiri dự đoán, ing.Hangu C-Ialomita

Hangu 10.21.08 at 10:27 am

Dobanzile la certicatele de depozit cu cupoane Alpha Ngân hàng sunt supuse impozitarii si sunt garantate de Fond? Mult Multumesc!

quản 10.31.08 at 9:06 am

Certificatele de depozit sunt supuse impozitarii si sunt garantate de Fondul de Garantare.

quản 10.31.08 at 9:27 am

Domnule Hangu,
trong cazul trong chăm sóc doriti sa aveti acces la banii dumneavoastra trong thời điểm orice si sa castigati si din dobanda v-như sfatui sa-i plasati intr-un tiếp de economisire. Daca va intereseaza sa castigati mèo mai mult din dobanzi, va recomand sa apelati la un depozit la termen la quan tâm sa negociati dobanda. Bancile Devin sensibile atunci CAND e vorba de o Suma mai ngựa de 70-80,000 de RON, asa ca veti putea obtine o dobanda considerabila pentru un depozit la 3-6 Luni.

George 11.01.08 at 3:35 pm

Là nevoie de un cunoscator SFAT din partea unui trong domeniu.
Detin Suma de 30000 € si vreau sa-i depun la o BANCA, chăm sóc ar fi CEA mai buna Varianta, BANCA = nu o sa ma folosesc Prea curand de ei, m-am gandit sa-i schimb trong lei si sa i depun la termen dar nu chăm sóc stiu ar fi CEA mai buna alegere? Va multumesc.

quản 11.02.08 at 9:17 am

La Fel kiêm l-am sfatuit pe Domnul Hangu, pentru sume mai mari de 10.000 € e de preferat un depozit la termen cu dobanda negociata. Bancile sunt dispuse sa va ofere dobanzi cu pana la 3-4 procente mai mari decat tiêu chuẩn oferta, totul este sa negociati!

Mariana 11.13.08 at 2:59 pm

Depozitele một caror dobanda e negociata la BANCA sunt following nu garantate?
Multumesc

quản 11.14.08 at 5:42 am

Toate depozitele sunt garantate de Fondul de Garantare trong limita một 50.000 EUR, chăm sóc Cele inclusiv au dobanda negociata.
Multumesc!

Claudiu 01.26.09 at 4:49 am

Buna ziua,

Eu là un depozit cu dobanda negociata, la 3 Luni, la Banca Romaneasca, (aici, ở Constanta, de unde sunt), de 17%, deschis trong decembrie năm 2008, trong valoare de CEVA mai mult de 25000 RON. Ce m-ati sfatui, acum, de CAND cu treaba aceasta, de negarantare trong anumite conditii một dobanzilor negarantate, sa astept luna Martie 2009, CAND este dữ liệu scadenta, following, poate ar fi mai Bine sa lichidez acest tiếp khẩn cấp, pana (Doamne fereste) nu se intampla CEVA rau?

Claudiu 01.26.09 at 5:12 am

Buna ziua,

PS Scuze, am vrut sa scriu "negarantare trong anumite conditii một dobanzilor bàn bạc".

quản 01.28.09 at 12:37 pm

Buna ziua!
Avand trong vedere ca scadenta depozitului dumneavoastra este trong Martie, suntem la sfarsitul lui ianuarie - inceputul lui februarie, si ca tendinta ratei dobanzii este trong scadere, va sfatuiesc sa asteptati ca chăm sóc depozitul pe il aveti la Banca Romaneasca sa ajunga la maturitate si Abia apoi sa renegociati dobanda following cuối cùng sa incercati la alta BANCA. Mèo despre sistemul bancar, cắt giảm destul de dobanzilor rắn si scaderea nu poate decat sa reflecte o stabilitate. Depozitul dumneavoastra este garantat 100% trong một limita 50.000 EURO (inclusiv dobanda aferenta depozitului), asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji.
Va multumesc!

Alexandru 02.10.09 at 11:59 am

"Depozite ale persoanelor fizice si juridice, inclusiv entitati fara personalitate juridica chăm sóc au obţinut, pe Baza individuala, tỷ lệ de dobanda si concesii financiare1 quan tâm au contribuit la agravarea situatiei financiare một institutiei de tín dụng."
este tính năng bổ sung din statutul fondului roman de garantare.
ideea e ca trong momentul constituirii unui depozit, indiferent daca este following nu constituit cu o dobanda mai ngựa decat CEA practicata trong mod frecvent de BANCA respectiva, fiind practic o abatere de la dobanzile practicate tiêu chuẩn, depozitul respectiv este incadrat ca si garantat.
problema si confuziile sunt datorate faptului ca nu intereseaza pe nimeni garantarea unui tiếp, indiferent de natura lui, trong constituirii momentul, ci trong Caz de faliment!
trong Caz de faliment, DACA SE DOVEDESTE CA DEPOZITUL RESPECTIV Một khảo LA AGRAVAREA SITUATIEI FINANCIARE Một BANCII TRÊN LICHIDARE, ATUNCI FITI SIGURI CA NU MAI sunt GARANTATE.
traiti trong romania, lasati aberatiile cu garantarea depozitelor pentru chăm sóc s-au obtinut concesii financiare privind dobanda acordata.
si daca ati Avea bani de oridinul triệu de eur, atunci v-như mai intelege, dar pt 50 000 eur ... o diferenta nesemnificativa nu merita, cộng với ca nu va veti imbogati niciodata din dobanzi, ci cel mult va veti Feri de inflatie.
lucrez intr-o BANCA situata trong primele 5 din bucuresti, là negociat, constituit, incadrat ca si negarantate mii de depozite ale únor mari clienti si công ty credeti-ma ca sunt negarantate.
khía cạnh acest la-m discutat intr-o intrunire cu reprezentantii fondului roman de garantare.

Alexandru 02.10.09 at 12:01 pm

l-am, ca sa nu ziceti ca NICI sa scriu nu stiu :) ))
succes mult

quản 02.12.09 at 7:29 am

Bun comentariul lui Alexandru, exista intotdeauna dar un .. thích Insa sa ca cred trong Europa, si mai ale ở Romania, nu vom cunoaste falimentul trong bancar sistemul, si mai mult, mi se cắt giảm destul de difícil si defectuos din punct de vedere quản lý , ca o BANCA sa DEA faliment datorita únor dobanzi Prea ridicate la depozite. Mèo despre comentariul Legat de dobanda nesemnificativa la depozite, trong momentul de fata cắt giảm mai atractiv sa-ti pastrezi banii la BANCA decat sa-i investesti pe Piata de following vốn kinh doanh intr-un (pentru CEI fara experienta, bineinteles)

Truyền thuyết 05.31.09 at 2:50 pm

Như Avea si eu o intrebare. Như Avea de primit o Suma phụ 50 000 euro chăm sóc vreau sa o pastrez cativa ani intr-un depozit. Nu vreau sa RISC pierderea baniilor trong urma falimentului bancii. Ma garanteaza BANCA romana following nu? (Là vazut argumente pro si ngược mai sus) trong cazul falimentului bancii tương ứng, primesc banii de la BANCA romana? following e mai Sigur sa-i depozitez trực tiếp la BANCA romana chăm sóc nu va da faliment .. astfel nu exista RISC nu?

Andrei 06.06.09 at 8:17 pm

Buna ziua! Là 60 .000 vreau chăm sóc euro sa ii chơi chữ trong BANCA .. Như vrea sa trừng âm lịch dobanda, din acestii bani pt một supravietui .. Vreau sa stiu mèo như putea scoate âm lịch din dobanda .. si ce BANCA recomandati pt o dobanda sửa chữa, din Cate là inteles este cel mai Sigur. quan tâm este procetul oferit de bani pt acesta Suma .. multumesc

Alex.m. 01.11.10 at 3:48 am

Buna.Admin eu là 18 ani si am un servici slabut, như vrea sa stiu se poate sa depun pentru inceput 500 lei noi la BANCA kiêm như putea eu sa castig destul de Bine de pe urma dobanzilor daca voi Pune trong fiecare luna 200 - 300 lei noi voi Ii Lasa akolo mèo este nevoie pentru một castiga CEVA pentru ca momentan am de unde sa chơi chữ si nu am ce mặt cu ei.Ce BANCA là CEA mai buna oferta avand tôi pentru trong vedere ca sinh viên sunt? te Rog mult? astept raspunsul tau (dumneavoastra) mèo mai repede.Va multumesc.

dan 03.05.10 at 1:57 am

Buna,
ngân hàng alpha ofera o dobanda de 4% pentru un depozit constand trong cupoane respectiv 3,2% pentru un depozit bình thường (ambele tipuri de depozite fiind pentru o luna). De ce aceasta diferenta? Exista vreun RISC trong ceea ce priveste depozitele cu cupoane?

consilier financiar 04.27.10 at 2:26 pm

Vino trong orice unitate BCR following sediu khu vực BCR Banca pentru Locuinte, incheie un hợp đồng de economisire-creditare si beneficiezi astfel de 25% prima de la stat!

consilier financiar 04.27.10 at 2:29 pm

Buna ziua! Ma numesc Pavel Lala si sunt consilier financiar la BCR Banca pentru Locuinte, cu un vốn de xã hội 45.000.000 RON., Fiind prima subsidiara tổng integrata một BCR grupului.
Produsele de economisire-creditare oferite de BCR BPL, sunt o Varianta profitabila si de sigura một economisi bani si de một benficia de ieftin tín dụng un trong locativ domeniul. La BCR BPL dobanda este intre 27-28% pe một. Daca aveti nelamuriri trimiteti-mi un mesaj pe adresa de mail: punct83@yahoo.com following Dati-mi bíp un la NUMARUL: 0748953889. Va multumesc!

sentelo 10.18.10 at 9:58 am

salut là 13 ani si detin Suma de 850 ron daca ii lu quay tata sa mi bage trong BANCA cam mèo như lua p luna din dobanda si la c BANCA ma sfatuiti

Gabi 10.19.10 at 2:43 am

Buna ziua! Sơ eu là 20 ani, sinh viên sunt si vreau sa depun pentru inceput 1000 lei noi la BANCA! Ce BANCA là CEA mai buna tôi oferta pentru, trong conditiile trong chăm sóc eu như alimenta contul cu peste 500 de lei âm lịch timp de 2 ani. Astept raspunsul dumneavoastra mèo mai repede.Va multumesc.

Lại một Thảo luận

Bạn có thể sử dụng các thẻ HTML và các thuộc tính: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bài trước: Torente trong 3 Pasi

Tiếp theo bài: Prezentatoare :))