Warning: Parametri 1 të ace_where () pritet të jetë një referencë, vlera e dhënë në /home/lolo321/iulianbaciu.com/wp-includes/plugin.php on line 166

Warning: Parametri 1 të ace_join () pritet të jetë një referencë, vlera e dhënë në /home/lolo321/iulianbaciu.com/wp-includes/plugin.php on line 166
SEO Përshkrimi

Posts tagged si:

SEO Përshkrimi

RSS | SEO

nga admin19 shtator 2009

RSS

RSS-Rich_Site_Summary_photo RSS (Rich Site Summary) është një protokoll i hapur për botimin e informacionit në internet. Web feeds janë përdorur nga komuniteti Blogging për të ndarë titujt Hyrjet e Fundit ', me tekst të plotë, dhe bashkangjitur edhe multimedia files. Këto ofruesve të lejojë faqet e internetit të tjera për të përfshirë "botohet njëkohësisht", titull apo titull-dhe-shkurtër përmbledhje blog e ushqen në bazë të marrëveshjeve të ndryshme të përdorimit. Një RSS është një file XML që përshkruan përmbajtjen e një faqe interneti, duke u përditësuar me të. Përdorur fillimisht për të krijuar faqe Netscape ime, RSS është miratuar nga shërbimet syndication lajmeve, loge, etj
Një fotografi RSS përfshin një logo, lidhje në faqen e internetit, një fushë e leximit dhe një artikull.
RSS është e rëndësishme për të bërë përdoruesit informuar për përditësimet e burimeve online, pa iu drejtuar e-mail ose gazetat, në thelb të reduktuar mundësinë e marrjes spam dhe viruseve.
Më poshtë është një shpjegim të shkurtër të RSS dhe si ju ndihmon të kurseni kohë duke lexuar web.
[Klikoni për të vazhduar ...]

comments } { 0 komente }

RSS | SEO

nga admin19 shtator 2009

RSS

RSS-Rich_Site_Summary_photo RSS (Rich Site Summary) është një protokoll i hapur për botimin e informacionit në internet. Web feeds janë përdorur nga komuniteti Blogging për të ndarë titujt Hyrjet e Fundit ', me tekst të plotë, dhe bashkangjitur edhe multimedia files. Këto ofruesve të lejojë faqet e internetit të tjera për të përfshirë "botohet njëkohësisht", titull apo titull-dhe-shkurtër përmbledhje blog e ushqen në bazë të marrëveshjeve të ndryshme të përdorimit. Një RSS është një file XML që përshkruan përmbajtjen e një faqe interneti, duke u përditësuar me të. Përdorur fillimisht për të krijuar faqe Netscape ime, RSS është miratuar nga shërbimet syndication lajmeve, loge, etj
Një fotografi RSS përfshin një logo, lidhje në faqen e internetit, një fushë e leximit dhe një artikull.
RSS është e rëndësishme për të bërë përdoruesit informuar për përditësimet e burimeve online, pa iu drejtuar e-mail ose gazetat, në thelb të reduktuar mundësinë e marrjes spam dhe viruseve.
Më poshtë është një shpjegim të shkurtër të RSS dhe si ju ndihmon të kurseni kohë duke lexuar web.
[Klikoni për të vazhduar ...]

comments } { 0 komente }

RSS | SEO

19 shtator 2009

RSS
RSS (Rich Site Summary) është një protokoll i hapur për botimin e informacionit në internet. Web feeds janë përdorur nga komuniteti Blogging për të ndarë titujt Hyrjet e Fundit ', me tekst të plotë, dhe bashkangjitur edhe multimedia files. Këto ofruesve të lejojë faqet e internetit të tjera për të përfshirë "botohet njëkohësisht", titull apo titull-dhe-shkurtër përmbledhje blog e ushqen në bazë të marrëveshjeve të ndryshme të përdorimit.
Një RSS [...]

Lexo artikullin e plotë →

RSS | SEO

19 shtator 2009

RSS
RSS (Rich Site Summary) është një protokoll i hapur për botimin e informacionit në internet. Web feeds janë përdorur nga komuniteti Blogging për të ndarë titujt Hyrjet e Fundit ', me tekst të plotë, dhe bashkangjitur edhe multimedia files. Këto ofruesve të lejojë faqet e internetit të tjera për të përfshirë "botohet njëkohësisht", titull apo titull-dhe-shkurtër përmbledhje blog e ushqen në bazë të marrëveshjeve të ndryshme të përdorimit. Një [...]

Lexo artikullin e plotë →

RSS | SEO

19 shtator 2009

RSS
RSS (Rich Site Summary) është një protokoll i hapur për botimin e informacionit në internet. Web feeds janë përdorur nga komuniteti Blogging për të ndarë titujt Hyrjet e Fundit ', me tekst të plotë, dhe bashkangjitur edhe multimedia files. Këto ofruesve të lejojë faqet e internetit të tjera për të përfshirë "botohet njëkohësisht", titull apo titull-dhe-shkurtër përmbledhje blog e ushqen në bazë të marrëveshjeve të ndryshme të përdorimit. Një [...]

Lexo artikullin e plotë →

Udhëheqësit

7 shtator 2009

Udhëheqësit

Liderët duhet të jetë i adaptueshëm. Ju duhet të jetë i adaptueshëm në mënyrë që ju mund të përshtatet strategjinë për një situatë të caktuar dhe jo e kundërta. Liderët janë të përçuesve dhe një dirigjent i mirë ka instinktet por përveç kësaj ai ka për të vlerësuar të gjitha alternativat para se ai merr një vendim.
Liderët duhet të ketë një mendim të guximshme. Ju duhet mundi [...]

Lexo artikullin e plotë →

Udhëheqësit

7 shtator 2009

Udhëheqësit

Liderët duhet të jetë i adaptueshëm. Ju duhet të jetë i adaptueshëm në mënyrë që ju mund të përshtatet strategjinë për një situatë të caktuar dhe jo e kundërta. Liderët janë të përçuesve dhe një dirigjent i mirë ka instinktet por përveç kësaj ai ka për të vlerësuar të gjitha alternativat para se ai merr një vendim.
Liderët duhet të ketë një mendim të guximshme. Ju duhet mundi [...]

Lexo artikullin e plotë →