Top Dobanzi Conturi de Economii

από το admin στις 13 Νοέμ. 2008

Contul de economisire sau contul de este un economii cont ρεύμα, inclus σε categoria produselor de economisire oferite persoanelor fizice si juridice titulare curent ale unui cont al carui beneficiu κύρια il constituie remunerarea zilnica ένα soldului πιστωτή prin aplicarea ανορθόδοξες ποσοστό de dobanda oferite σε functie de intervalul de συνεχίσει η φροντίδα στο se incadreaza. Cu alte λέξης, este un cont de economisire στη φροντίδα aveti acces la bani σε orice στιγμή si σε fiecare zi primiti dobanda la disponibilul din cont. Cea mai importanta caracteristica ένα acestui μητροπολιτική este ca dobanda nu este impozitabila, αποφάσεις valoarea castigului este acelasi cu valoarea dobanzii. Pentru a επαλήθευση si ένα πρόσωπο un κορυφή obiectiv μια conturilor de economisire, είμαι facut un tur εικονική al bancilor din Romania, avand σε "buzunar" σούμα de 10.000 de RON. Produsul bancar cel τιμωρός este ενδιαφερόμαστε oferit pe perioada de o luna dobanda cea mai buna, inclusiv comisioanele percepute de unitatea bancara.

Suma cea mai mare obtinuta din dobanda la luna o este de 102,08 RON, pentru o investitie στην Alpha Προνομιακός , contul de economii de la Alpha Bank .
Beneficii Alpha Προνομιακός:
• Nu platesti impozit pe veniturile obtinute din dobanda?
• Acces gratuit la Άλφα Κάντε κλικ Serviciul de Internet Banking - φροντίδα prin poti sa ΙΠΤΗΛ verifici disponibilul din cont, sa efectuezi toate operatiunile pe φροντίδα le doresti si, de asemenea, sa ΙΠΤΗΛ verifici castigul σεληνιακό obtinut din dobanda practicata prin Alpha Προνομιακός?
• Primesti gratuit κάρτα un AlphaCard Visa Electron si poti OPTA pentru AlphaCard Visa Classic sau AlphaCard Visa Credit, σε functie de dorinta ta?
• 0% Comisión de retragere oricand ai nevoie de bani.
Πότι δικαιούχων de avantajele oferite de pachetul Alpha Προνομιακός DACA εκτιμήσεις persoana fizica si ai Varsta πανώλους των 18 ani?
Dezavantaje Alpha Προνομιακός:
• exista un Singur Comisión Βλ. Εγχειρίδιο de administrare de 50 RON sau echivalent ευρώ functie de moneda aleasa pentru Alpha Προνομιακός.
Comisionul de administrare se la plateste 1 Decembrie al fiecarui ένα, IAR costul de lichidare al contului este μηδέν.

La Credit Europe Bank si Libra Bank am obtinut o dobanda de 100RON intr-o luna, asta σε conditiile σε ι.π. φροντίδα χώρο ul-celor Doua Banci nu este stipulata valoarea niciunui Comisión.
La Credit Europe Bank
- Dobanzile sunt variabile si se APLICA incepand cu prezentei δεδομένων.
- Dobanda se calculeaza zilnic, dar se inregistreaza σε contul de economii σεληνιακό, στην prima zi lucratoare ένα Lunii, πανώλους των σούμα depusa.
- Dobanda de cont de economii se va la APLICA σούμα depaseste ce nivelul ημιτόνιο Stabilit pentru fiecare valuta στο parte.
- DACA soldul contului de economii υπο scade σούμα ελάχιστα impusa nu se va bonifica Nici o dobanda.
- Operatiuni permise pe contul de economii: depuneri, retrageri, incasari si Πλατύ.
- Toate operatiunile de retragere numerar din contul de se economii comisiona vor σε conformitate cu lista de taxe si comisioane aprobata si afisata de la banca δεδομένα operatiunii efectuarii.

La Libra Bank , prin Contul Curent Ειδικά ,
* Ai o dobândă avantajoasă apropiata de cea a la depozitelor Termen
* Πότι oricand sa faci Πλάτη sau sa retragi numerar
* Ai Comisión 0% pentru: deschiderea contului, administrarea contului sau retragerea de numerar
* Flexibilitate σε utilizarea banilor: depunerile si retragerile din cont pot fi facute oricand si σε orice valoare
* Pentru deschiderea contului este de nevoie o Τεκμηρίωση ελάχιστα:
- Tineri casatoriti: certificatul de casatorie στην αρχική (vechimea acestuia sa fie de αξίωμα 6 luni)?
- Studenti: carnetul σπουδαστής vizat pe anul universitar σε curs?
- Pensionari: ultimul νύχι de pensie στην αρχική sau decizia de pensionare στο πρωτότυπο.

La Banca Transilvania am obtinut o dobanda de 99,17 RON pentru contul de " Economii la vedere ". Avantajele unui astfel de μητροπολιτική ar fi:
* Dobanzi semnificativ mai mari decat la conturile curente
* Beneficiezi de posibilitatea retragerii de numerarmijloace de plata μυρμηκικό din monede si bancnote. (Eng: μετρητά-in-χέρι) fara ένα desfiinta contul de economii, cu conditia pastrarii Sumei minime de constituire
* Ai accesibilitate permanenta la BanII economisiti
* Dobanda / pretul serviciului facut de πιστωτή debitorului si platit de acesta din urma pentru a dobandi dreptul de a folosi o σούμα de bani σε cursul unei perioade προσδιορισμένο. Dobanda este o cheltuiala pentru banca σε cazul depozitelor deschise clientilor si un venit σε cazul imprumuturilor acordate. Dobanda Simpla este dobanda calculata la σούμα si la neadaugata aceasta? Dobanda CompUSA Comporta aplicarea ratei dobanzii nu numai la σούμα initiala ci si la σούμα capitalizata (adaugata la σούμα initiala) ένα dobanzilor. (Eng: τόκοι) este bonificata σεληνιακή, σε Ziua aferenta Datei de constituire si se capitalizeaza σε contul de economii
* Dobanda / pretul serviciului facut de πιστωτή debitorului si platit de acesta din urma pentru a dobandi dreptul de a folosi o σούμα de bani σε cursul unei perioade προσδιορισμένο. Dobanda este o cheltuiala pentru banca σε cazul depozitelor deschise clientilor si un venit σε cazul imprumuturilor acordate. Dobanda Simpla este dobanda calculata la σούμα si la neadaugata aceasta? Dobanda CompUSA Comporta aplicarea ratei dobanzii nu numai la σούμα initiala ci si la σούμα capitalizata (adaugata la σούμα initiala) ένα dobanzilor. (Eng: τόκοι) este si se progresiva calculeaza σε functie de sumele economisite
* Pentru depozitele constituite de catre clientii sai, banca retine si la vireaza Bugetul de Stat impozitul pe dobandapretul serviciului facut de πιστωτή debitorului si platit de acesta din urma pentru a dobandi dreptul de a folosi o σούμα de bani σε cursul unei perioade προσδιορισμένο. Dobanda este o cheltuiala pentru banca σε cazul depozitelor deschise clientilor si un venit σε cazul imprumuturilor acordate. Dobanda Simpla este dobanda calculata la σούμα si la neadaugata aceasta? Dobanda CompUSA Comporta aplicarea ratei dobanzii nu numai la σούμα initiala ci si la σούμα capitalizata (adaugata la σούμα initiala) ένα dobanzilor. (Eng: τόκοι)
Dezavantajele:
-Coborarea soldului contului υπο σούμα ελάχιστα de se constituire σκέψεων desfiintare
- Pentru desfiintarea inainte de un an de la constituirii δεδομένων, se percepe un Comisión de penalizare de 0,5% aplicat Sumei minime de constituire
-Suma Ελάχιστα pentru constituirea unui cont de economii: 1.000 RON

Alte conturi de economii cu dobanzi de πανώλους 11% Gasim si la Banca Intesa San Paolo (11%), ProCredit (11%), Contul Plus de la Millennium Bank (11%), Banca Romaneasca (11,75%), BancPost (11% ).

Spor la economisire!

trackback } {1} trackback

Top Dobanzi Banci
11/18/08 στις 08:50 π.μ.

comment… read it below or add one } {1 σχόλιο ... το διαβάσετε παρακάτω ή να προσθέσετε ένα }

το admin 11.19.08 στις 15:12

De este argumentat faptul ca studiul ένα efectuat FOST στο perioada 14-15 Noiembrie 2008.
Multumesc!

Αφήστε ένα σχόλιο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ετικέτες HTML και χαρακτηριστικά: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Προηγούμενη θέση: Piata auto

Επόμενη θέση: La Pachet